February 2015 - Faiq Najmi

28 February 2015

Pusat Sumber Al Farabbi SAMTAJ
February 28, 2015 4 Comments
Assalamualaikum,
Syukur kepada ALLAH yang telah memberi kita nyawa untuk melihat dunia pada hari ini.
Pada tanggal 28/2/2015 Pusat Sumber Al Farabbi telah mengadakan perjumpaan untuk mengemaskini dan menjalankan gotong royong. Kami di ketuai oleh Pn Rosnida Bt Ahmad Hasan dan Muslim Bin Arshad . Kesemua yang hadir telah menyumbang tenaga untuk menceriakan pusat sumber. Kami hadir dalam jam 8.30 pagi sehingga 12.30 tengah hari.











Reading Time:

16 February 2015

Sweet Memories Of Teacher In 2 Naim's
February 16, 20150 Comments

hye, sebenarnya aku tak tau nak buat entry tentang apa? So aku nak share memory time tahun lepas dekat sekolah. Time pertengahan bulan kiteorang dapat cikgu ganti sebab cikgu kiteorang bersalin. Kiteorang dapat cikgu baik sangat. Nama dia nak tau tak? Nama dia "Cikgu Nor Azizah". Dia ajar kiteorang subject Sains. Dia ajar sangat best , funny and lawak. Suka duka kiteorang dekat kelas 2 Naim dengan Cikgu Azizah berakhir pada bulan 8 or 9 dah lupa.... Rasa sedih nak lepaskan Cikgu Azizah . Kiteorang nak dia ajar Sains untuk kelas kami. Tapi tak boleh sebab dia hanya gantikan sahaja. Hanya gambar membuat kiteorang ingat dekat Cikgu Azizah. Kenangan dia dengan kami tak boleh dilupakan. Kami sentiasa menyebut nama Cikgu Azizah. Kiteorang dapat tau cikgu ajar dekat Sekoah Agama Menengah Bagan Terap. Rasa happy sebab cikgu boleh meneruskan pekerjaannya. 

Nah aku nak share gambar sikit tengok tau..........

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ni gambar aku tak da sebab aku pergi kelas lain.





Ha yang ni baru ada.



Ni gambar semua budak kelas 2 Naim

Ikhlas dari kami

Sekian Terima Kasih



Reading Time:

03 February 2015

12 Days Of kisahamydotcom Giveaway
February 03, 20150 Comments


Assalammualaikum semua...
First Mini Giveaway kisahamy.com... Jemput kawan2, sudi2 kan sertai giveaway ini...

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger, tapi dengan syarat mesti la kene jadi follower kisahamy.com
2. Jadi Follower aienainirazali
4. Buat satu entri " 12 Days Of kisahamydotcom Giveaway "
5. Copy coding dibawah dan tinggalkan link anda di kotak komen sini ye :)

Reading Time: