Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri - Faiq Najmi

10 January 2018

Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri

Klik Banner Untuk Join

Syarat Syarat Yang dikehendaki telah pun dituruti iaitu follow blog dan follow instagram. Now, nak review sikit your blog.

1. Template blog yang lawa
2. Warna yang digunakan sangat menarik
3. Loading ke blog awak sangat baik
4. Header simple but nice

Cadangan

1. Background blog bagi saya tidak sesuai dengan warna yang ditampilkan, maybe boleh tukar ke background yang lain, sebagai contoh ada warna pink sedikit (pandangan saya la)
2. Buat scroll bar di bloglist baru nampak tersusun dan bertambah lawa

2 comments:

  1. good luck!

    jemput join GA cikyan pulak k..

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih join faiq! Tengah mencari jugak ni background lain. Dah lama dah guna background tu. :)

    ReplyDelete

@way2themes