Segmen #5AplikasiAndroidPilihanSaya

Assalamualaikum,

Today Faiq nk kongsi dgan korang aplikasi pilihan Faiq yg x rugi download. Tpi x tau la bg korg rugi ke x? Terpulang diri sendiri. Untuk kali ni Faiq akan share 5 Aplikasi Pilihan Faiq antaranya:-

1. Waktu Solat Malaysia


Details: Kita boleh tahu bila masuk waktu solat . Kita boleh membaca YASSIN di dalam App ni. Boleh tgok arah kiblat x kira dimana kita berada.


2. Youtube

Details: App ni bagi saya sgat best sbb boleh tgok video favourite kita x kira kat mane pon kita berada.

3. Retrica


Details: App ni untuk selfie sgat best sbb effect dia bnyak.

4. Waze


Details: App ni sgat berguna untuk saya dan korang sbb app ni kalau kita x tau arah nk pegi ke mana-mana destinasi anda hanya search tempat tu. Automatic dia akan bawa anda.

5. Whatsapp


Details: Faiq rase korang dah tau ape function bende ni. So x yah la Faiq nak terangkan. Hehehehe.. :)


Tagged blogger:

You Might Also Like

1 comments

  1. terima kasih sudi join
    btw waktu solat tu boleh pakai tak masa offline?

    ReplyDelete